A munkanélküli Young G szeretne kijutni a gödörből: felhívást tett közzé

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
Young G munkanélküli VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G mindent megtesz azért, hogy kikerüljön a gödörből: felhívást tett közzé.

Nehéz időszakban van Young G. Ugyan hatalmas boldogság, hogy megszületett a második gyermeke, a kislány érkezése és a várandósság sem volt idegeskedéstől mentes. Az anyukánál, Norinánál még a várandósság alatt alakult ki egy súlyos nőgyógyászati probléma, ezért császármetszéssel jött világra a gyermekük, aki ezután napokig inkubátorban feküdt, lélegeztetést segítő géppel, mert kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg nála.

Norina és Béci Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Ha ez nem lenne elég, VV Bécit ezután elbocsátották a munkahelyéről, ráadásul egy Messenger-üzenetben. Az apuka azonban mindent megtesz azért, hogy eltarthassa családját, most mielőbb új munkát próbál szerezni. Ehhez azonban emberekre van szüksége, így felhívást tett közzé.

„Munkalehetőség! Elsősorban Pest megyében. Kőműves szakembert, segédmunkást, építőiparban jártas embert, embereket keresek. Nem vállalkozókra van szükségem, hanem szakemberekre! Jó bérezéssel. Autó előny, de nem kötelező. Részletek privát üzenetben" - idézi a Ripost Béci kiírását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.