Alig csillapodott el a botrány az Oprah interjú körül, most Harry arról beszélt egy podcastban, hogy apja ugyanúgy nevelte őt, ahogy annak idején őt nevelték. Ez viszont fájdalommal és szenvedéssel jár.

A királyi szerző szerint Harry szavai olyan mély sebeket ütöttek, hogy nehéz lesz rendbehozni kapcsolatát, Károly herceggel a jövőben - adta hírül a Daily Star.

Kettejük kapcsolata már akkor kezdett megromlani, amikor Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy kiválnak a királyi családból. Majd következett az Oprah interjú, ahol Harry édesapját is bírálta, miszerint nem hajlandó neki felvenni a telefont. Sokan reménykedtek abban, hogy Fülöp herceg temetése kapcsán megenyhülnek majd a felek és újra közelebb kerülnek egymáshoz, azonban a jelek szerint ez nem következett be. A hab a tortán Harry podcast interjúja volt, ahol elmondta, hogy szeretne kikerülni abból a generációs fájdalomból és szenvedésből, ami családját sújtja.

Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg, Harry hercegForrás: AFP

A szakértők most attól félnek, hogy nagyon elmérgesedhet ez a helyzet apa és fia között, melyet már nagyon nehéz lesz rendbehozni. Ez pedig már csak azért is sajnálatos, mert régen nagyon jól kijöttek egymással.