Nagy kárt okoztak Harry szavai: ettől tartanak a szakértők

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Károly herceg apa és fia kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig csillapodott el a botrány az Oprah interjú körül, most Harry arról beszélt egy podcastban, hogy apja ugyanúgy nevelte őt, ahogy annak idején őt nevelték. Ez viszont fájdalommal és szenvedéssel jár.

A királyi szerző szerint Harry szavai olyan mély sebeket ütöttek, hogy nehéz lesz rendbehozni kapcsolatát, Károly herceggel a jövőben - adta hírül a Daily Star.

Kettejük kapcsolata már akkor kezdett megromlani, amikor Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy kiválnak a királyi családból. Majd következett az Oprah interjú, ahol Harry édesapját is bírálta, miszerint nem hajlandó neki felvenni a telefont. Sokan reménykedtek abban, hogy Fülöp herceg temetése kapcsán megenyhülnek majd a felek és újra közelebb kerülnek egymáshoz, azonban a jelek szerint ez nem következett be. A hab a tortán Harry podcast interjúja volt, ahol elmondta, hogy szeretne kikerülni abból a generációs fájdalomból és szenvedésből, ami családját sújtja.

Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg, Harry herceg Forrás: AFP

A szakértők most attól félnek, hogy nagyon elmérgesedhet ez a helyzet apa és fia között, melyet már nagyon nehéz lesz rendbehozni. Ez pedig már csak azért is sajnálatos, mert régen nagyon jól kijöttek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.