Máris vége a szerelemnek? Volt férjével vigasztalódik Jennifer Lopez

Forrás: Getty Images/Jason Merritt/Term -
párkapcsolat Ben Affleck jlo szerelem randi énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben szinte az egész világ Jennifer Lopez szerelmi életével volt elfoglalva. Nagyon úgy fest, hogy a dögös énekesnő ezúttal volt férjével állt össze.

Az elmúlt hetekben rengetegen borultak egymás nyakába a hír hallatán, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kibékültek egymással. Nos, most nagyon úgy fest, hogy az énekesnő több vasat tart a tűzbe, és a színészen kívül volt férjével, Marc Anthonyval is találkozgat. JLo és Marc tíz éven át éltek házasságban, és a legnagyobb egyetértésben nevelik gyermekeiket, Emmét és Maximillian-t. A sokáig álompárként emlegetett zenészek kapcsolatát rengetegen irigyelték, pláne, miután 2006-ban piacra dobták A tánc szenvedélye című közös filmüket.

Marc Anthony és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Jason Merritt/Term

Visszakanyarodva Ben Affleckhez, a pletykák szerint az énekesnő és a színész az utóbbi időben többször mutatkoztak együtt például edzőteremben is, ahol fogták egymás kezét, ölelkeztek, és csókolóztak is. Nos, az 51 éves énekesnőt alig pár nappal azután, hogy Bennel látták, már egy Miamiban található szállodában kapták lencsevégre volt férje oldalán.

"Sok szállodai vendég felismerte őket, szuper kedvesek és vidámak voltak mindenkivel akik odamentek hozzájuk. Jennifer láthatóan boldog és remek a kapcsolata Anthonyval, aki vigyáz a gyerekeikre, amíg JLo Dominikán forgat" - mondta a neve elhallgatását kérő forrás a People magazinnak.

Nos, kíváncsian várjuk, JLo vajon egykor hűtlen férje mellett teszi le a voksát, vagy a közel húsz év után újra fellángolt szerelmet választja Ben Affleck személyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.