Újabb nővel hozták hírbe a Jóbarátok sztárját: ő lehet az új barátnő - Fotó

fotó Matthew Perry barátnője Briana Brancato Jóbarátok szerelem Matthew Perry pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete írtunk róla, hogy a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry szakított menyasszonyával, erre most az a hír kapott szárnyra, hogy a színész az asszisztensével kavar.

Matthew Perry-nek hatalmas sikere volt a Jóbarátok sorozattal, de a szerelemben nincs szerencséje. 2018-ban ismerte meg legutóbbi barátnőjét, akit 8 hónapja el is jegyzett, mégis szakítás lett a románc vége. A színész annyival kommentálta a szakítást, hogy néha a dolgok egyszerűen nem működnek.

A pletykák szerint azonban Matthew nem szomorkodott sokáig, nemrég felrakott Instagram-oldalára egy közös képet asszisztensével, Briana Brancato-val. A fotón egymásnak simulva ülnek egy kanapén és a poszt szövege szerint készen állnak a hosszú hétvégére és egy hosszú fürdőzésre. A színész az újonnan kiadott Jóbarátok témájú pulcsiját is reklámozza a fotón, melyet aztán Briana is megosztott saját oldalán - írja a Mirror.

A rajongók rögtön vad találgatásokba kezdtek, vajon az asszisztens-e Matthey legújabb barátnője, már csak azért is, mert feltűnően hasonlít Perry volt menyasszonyára. Briana 5 éve a színész személyi asszisztense, elsődleges feladata a férfi ügyeinek intézése és időpontjainak menedzselése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.