Egy hete írtunk róla, hogy a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry szakított menyasszonyával, erre most az a hír kapott szárnyra, hogy a színész az asszisztensével kavar.

Matthew Perry-nek hatalmas sikere volt a Jóbarátok sorozattal, de a szerelemben nincs szerencséje. 2018-ban ismerte meg legutóbbi barátnőjét, akit 8 hónapja el is jegyzett, mégis szakítás lett a románc vége. A színész annyival kommentálta a szakítást, hogy néha a dolgok egyszerűen nem működnek. 

A pletykák szerint azonban Matthew nem szomorkodott sokáig, nemrég felrakott Instagram-oldalára egy közös képet asszisztensével, Briana Brancato-val. A fotón egymásnak simulva ülnek egy kanapén és a poszt szövege szerint készen állnak a hosszú hétvégére és egy hosszú fürdőzésre. A színész az újonnan kiadott Jóbarátok témájú pulcsiját is reklámozza a fotón, melyet aztán Briana is megosztott saját oldalán - írja a Mirror.

A rajongók rögtön vad találgatásokba kezdtek, vajon az asszisztens-e Matthey legújabb barátnője, már csak azért is, mert feltűnően hasonlít Perry volt menyasszonyára. Briana 5 éve a színész személyi asszisztense, elsődleges feladata a férfi ügyeinek intézése és időpontjainak menedzselése.