Ragyog a boldogságtól Berki Mazsi: már szépen gömbölyödik a pocakja - Fotó

fotó terhesség pocak Berki Mazsi várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsinak hatalmas vágya vált valóra, amikor kiderült, hogy kisbabát hord a szíve alatt. Sokat írtunk arról, hogy milyen nehezen jött össze a baba, így nem csoda, hogy Berki Krisztián és felesége boldogsága határtalan.

Mazsi Instagram-oldalán posztolt egy liftes szelfit magáról sztorijában, ahol már szépen látszik, hogyan gömbölyödik a pocakja. Mazsi egy piros, testre feszülő ruhában pózol, s bár mostanában nem érezte jól magát, mégis sugárzik a boldogságtól.

Forrás: Origo

Mazsira mostanában rájárt a rúd. Nemrég szúró fájdalmat érzett a hasában és nagyon megijedt, hogy baj van a babával. Szerencsére hamar kiderült, hogy csak arról van szó, hogy növekedni kezdett a méhe, így a fájdalom teljesen normális. Erre pár napja arról posztolt, hogy arcüreggyulladása van és rajongói segítségét kérte, mi segít kismamáknak orrdugulás ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.