Megszületett Meghan és Harry kislánya, Lilibet Diana június 4-én, azóta pedig az egész világ róla beszél, vagy inkább a nevéről.

Újabb és újabb spekulációk látnak napvilágot Lilibet névválasztásával kapcsolatban, na meg arről, vajon mit szólt a királynő, hogy az ő imádott becenevét kapta a kislány. Trisha Goddard, a korábbi műsorvezető most azzal az elmélettel állt elő, hogy valójában nem is a II. Erzsébetről nevezték el a kislányt, hanem Meghan nagymamájáról, akit szintén Lilibet-nek hívnak - írja a Daily Star.

Mondták azt valaha, hogy minden a királynőről szól? Mert megjegyzem, hogy Meghannak is van egy  Lilibet nevű nagymamája"

- mondta Trisha a Good Morning Britain adásában, hozzátéve azt is, hogy nem gondolja, hogy Harry ezt ne beszélte volna meg a királynővel, hiszen köztudottan nagyon jó volt mindig is a kapcsolatuk. 

Június 4-én másodszor is szülők lett a királyi családtól eltávolódó párForrás: AFP/Michele Spatari

Harry és Meghan szóvivője is megerősítette, hogy II. Erzsébet tudott a névválasztásról.

A herceg a bejelentést megelőzően beszélt a családjával - valójában a nagymamája volt az első családtag, akit felhívott. A beszélgetés során megosztotta vele azt a gondolatot, hogy a lányukat Lilibetnek neveznék el a tiszteletére. Ha a királynő nem egyezett volna bele, nem használták volna a nevét."