Ő segíthet egyedül Harry-nek és Vilmos hercegnek, hogy elássák a csatabárdot

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
királyi család szoboravatás Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő megemlékezés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Vilmos herceg másodjára fognak találkozni az emlékezetes Oprah-interjú óta, Katalin hercegné azonban minden erejével azon lesz, hogy a két testvér közelebb kerüljön egymáshoz.

Vilmos és Harry alig beszéltek egymással az elmúlt hónapokban, de most pár napra elássák a csatabárdot, ugyanis jövő hét csütörtökön édesanyjukra fognak emlékezni. A walesi hercegnő július 1-én töltené be 60. születésnapját és ennek kapcsán fognak egy szobrot felavatni a tiszteletére.

A testvérek külön beszédet mondanak majd a szoboravatáson, de közösen tisztelegnek Diana öröksége, valamint Ian Rank-Broadley szobrászművész alkotása előtt, amelyen 2017 óta dolgozik. Katalin hercegné is figyelemmel kísérte a projektet és minden erejével támogatja férjét a nehéz percekben, valamint arra törekszik majd, hogy a testvérpár egymásra találjon a közösen megélt veszteség kapcsán - írja a Mirror.

Vilmos herceg és Harry herceg Fülöp herceg temetésén Forrás: AFP/Gareth Fuller

- nyilatkozta egy királyi forrás.

Harry herceg az Oprah-interjú után második alkalommal fog szembenézni a királyi család tagjaival, ami biztosan nem lesz könnyű, mivel Fülöp herceg temetésén is nagyon ridegen viselkedtek vele. Meghan végül úgy döntött, hogy két gyermekükkel Kaliforniában marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.