Forró! Megvillantotta formás kebleit a tengerben szexiző Jennifer Lopez - Fotó

fotó énekesnő Jennifer Lopez sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megjelenik Jennifer Lopez új kislemeze, a Cambia El Paso, amelyet a díva az Instagram oldalán jelentett be. A jó hírhez egy rendkívül dögös képet is csatolt az énekesnő. 

A latin sztár nemrég egy nem mindennapi fotózáson vett részt, amelyen elképesztően dögös képek születtek. Jennifer Lopez farmersortban és egy falatnyi bikinifelsőben fekszik a tenger vizében. A kommentelők nem győzik dícsérni a csodaszép énekesnőt, aki hamarosan az 52. születésnapját ünnepli.

A képek önmagukért beszélnek, hiszen az Jennifer Lopez csak úgy sugárzik a boldogságtól, ami nem véletlen, hiszen 17 évvel a szakításuk után ismét egymásra találtak Ben Affleckkel. A sztárpár 2021 áprilisában kezdett el egymással randizni, ám előtte J. Lo Alex Rodriguez jegyese volt, aki megcsalási botrányba keveredett. Ezt már az énekesnő nem tudta megbocsátani neki.

Néhány hete felröppentek már házasságról szóló hírek, de a sztárpár egyelőre nem akarja elsietni a dolgokat - írja a Hollywood Life.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.