Marsi Anikó teljesen egyedül maradt: a gyerekei az apjukkal élnek majd

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
válás Marsi Anikó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és Palik László nemrégen bejelentették, hogy útjaik különválnak. Marsi Anikó továbbra sem nyilatkozik a magánéletükkel kapcsolatosan, de az ismerősök elmondása alapján a gyerekek már visszaköltöztek Palik Lászlóhoz.

A fiúk fél éves dominikai tartózkodásukat követően találkozhattak újra édesanyjukkal, aki már nagyon hiányzott nekik.

Marsi Anikót megviseli ez az időszak Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy tűnik azonban, hogy Vilmos és Vince főhadiszaállása Palik László otthona lesz, akinek azonban fontos hogy az édesanyjukat bármikor meglátogathatják. Marsi Anikó barátai azonban félti a híradóst, mivel sokszor van egyedül, és alig van olyan közeli barátja, akire bármikor számíthat - írja a Blikk Rúzs. Marsi Anikó és Palik László válásának híre meglepte a közvéleményt, azóta azonban kiderült, hogy jó idej nem voltak már boldogok.

Vajon mi vezetett a váláshoz? Egy egyszerű kérdéssel indult Palik László és Marsi Anikó kapcsolata

Marsi Anikót és Palik Lászlót 2003-ban sodorta össze az élet. Egy televíziós produkció próbafelvételén találkoztak, ahova az Exatlon műsorvezetője teljesen unottan ült be. A figyelmét A Tények műsorvezetője egy egyszerű kérdéssel keltette fel - Palik Laci már tudta, hogy egy napon elveszi feleségül Anikót. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.