Félrekezelték a Barátok közt sztárját: évekig küzdött az elviselhetetlen fájdalommal - Videó

betegség Szabó Kitti videó félrekezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Lindája, Szabó Kitti hosszú éveken keresztül elviselhetetlen fájdalommal küzdött, amit a jobb arcában érzett. Több orvosnál is járt, de sokáig nem derült ki, hogy mi okozza a szörnyű fájdalmat. 

Megannyi röntgen és konzultáció után sem jöttek rá, hogy mi okozhatja Szabó Kitti arcában az elviselhetetlen fájdalmat.

"Az arcom egyre jobban fájt, már olyan erős fájdalom jelentkezett, hogy napi három fájdalomcsillapítóra volt szükségem. Most gondold el, mennyire durva és mennyire rossz egy fogfájás, és most gondold el ezt évekig" - mesélte Kitti a videójában.

Egy ideggyógyász úgy gondolta, hogy arcidegzsábája van a fiatal anyukának, amire egy erős gyógyszert írt fel, de azt Kitti a durva mellékhatás nem tudta beszedni.

Végül egy párkereső alkalmazásban ismerkedett meg egy fogorvostant tanuló egyetemistával, aki rájött a probléma okára.

"Megmutatta mindenkinek a leleteimet, még az egyik professzorának is, aki végül rámutatott: egy tályog van a gyökérkezelt fogam alatt. A döbbenetes csak az, hogy ez látszott már az első röntgenen, mégsem vette észre öt orvos"

- magyarázta döbbenten Kitti, akinek miután kihúzták a fogát, megszűnt a fájdalma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.