Nem gyors ez egy kicsit? Jennifer Lopez már az esküvőt tervezi

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz -
esküvő Ben Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és Ben Afflec felmelegített románca úgy tűnik annyira komoly, hogy a házasságot tervezik. Sőt, az énekesnő már szinte bele is fogott az esküvői előkészületekbe.

JLo és Ben Afflec több mint 15 éve már majdnem összeházasodtak. Akkor azonban a lagzi előtt nem sokkal lefújták az esküvőt, és utána szakítottak. Reméljük, hogy a történelem nem fogja magát megismételni, hiszen az ismerőseik szerint a két sztárt még sosem látták ilyen boldognak.

Nem csak a töltött káposzta, de Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata is jó újramelegítve Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz

A blick.ch úgy tudja, Jennifer Lopez elkezdte keresni esküvőjük helyszínét. Bár arról nincs hír, hogy a színész újból megkérte volna az énekesnőt kezét, ebből is jól látszik, mennyire komolyan tervezik a kapcsolatukat.

A pandémia miatt nem lesz egyszerű megfelelő helyszínt választani, bár világszerte enyhítések tapasztalhatóak a korlátozásokban, a járvány még nem szűnt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.