Nincs olyan nap, hogy ne derülne ki valami újdonság Britney Spearsről. Ezúttal az énekesnő menedzsere tálalt ki, és elárulta, miért hagyta ott az énekesnőt.

Britney Spears az utóbbi időben nem magamutogatása miatt van reflektorfényben,  hanem azért, mert gyámságával kapcsolatban hosszú évek után ő is felszólalt a bíróságon. Bár Instagram-oldalán rendszeresen osztott meg videókat és fotókat, és sokáig úgy tett, mintha minden rendben lenne, néhány héttel ezelőtt őszintén bevallotta követőinek, hogy éveken át csak színlelte a boldogságot.

Azóta kiderült, hogy a bíróság döntése alapján Britney továbbra is apja gyámsága alatt marad. Az énekesnőről most menedzsere miatt cikkeznek a lapok.

Larry Rudolph hétfőn fogalmazott meg egy levelet, amelyet Jamie Spearsnek, valamint a bíróság által kijelölt Jodi Montgomerynek küldött el -írja a Deadline.

Több mint 2 és fél év telt el azóta, hogy Britney és én utoljára kommunikáltunk, akkor közölte velem, hogy határozatlan időre szeretne szünetet tartan. Menedzsereként úgy gondolom, Britney érdekében jobb ha lemondok, mivel a szakmai szolgáltatásaimra már nincs szükség  

-olvasható a nyilvánosságra hozott levélben.

25 év közös munka után lemondott Britney menedzsere.Britney, Instagram