Gyűrűzik a botrány Britney Spears körül: menedzsere is faképnél hagyta

Britney, Instagram -
balhé menedzser Britney Spears énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan nap, hogy ne derülne ki valami újdonság Britney Spearsről. Ezúttal az énekesnő menedzsere tálalt ki, és elárulta, miért hagyta ott az énekesnőt.

Britney Spears az utóbbi időben nem magamutogatása miatt van reflektorfényben, hanem azért, mert gyámságával kapcsolatban hosszú évek után ő is felszólalt a bíróságon. Bár Instagram-oldalán rendszeresen osztott meg videókat és fotókat, és sokáig úgy tett, mintha minden rendben lenne, néhány héttel ezelőtt őszintén bevallotta követőinek, hogy éveken át csak színlelte a boldogságot.

Azóta kiderült, hogy a bíróság döntése alapján Britney továbbra is apja gyámsága alatt marad. Az énekesnőről most menedzsere miatt cikkeznek a lapok.

Larry Rudolph hétfőn fogalmazott meg egy levelet, amelyet Jamie Spearsnek, valamint a bíróság által kijelölt Jodi Montgomerynek küldött el -írja a Deadline.

-olvasható a nyilvánosságra hozott levélben.

25 év közös munka után lemondott Britney menedzsere. Britney, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.