Jennifer Garner kitálal: ilyen Ben Affleck és J. Lo kapcsolata

Forrás: AFP/Doug Kanter -
házasság színész Ben Affleck szerelem Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna, hogy Jennifer Garner őszintén örül Ben Affleck boldogságának. Pedig így van és ezt nem is titkolja. 

Garner 2005-ben fogadott örök hűséget a színésznek, de 2018-ban a hivatalosan is elváltak. A sikeres színésznő Ben mellett volt a legnagyobb sikerek és a legnehezebb mélypontok idején is. Nem titkolja, hogy őszintén örül, hogy a gyermekei édesapját boldognak és kiegyensúlyozottnak láthatja.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egy párt alkotnak Forrás: AFP/Doug Kanter

"Látja Benen, hogy boldog. Ő és J. Lo remekül kijönnek egymással, és ami Garner számára fontos, hogy komoly figyelmet fordítanak a gyerekeikre. Ben újra gondoskodó, édes és támogatja Jennifert, nem verseng vele, ha a karrierjükről és a hírnévről van szó. Olyan, mintha sosem szakították volna meg a kapcsolatukat, ott folytatták, ahol évekkel ezelőtt abbahagyták"

– írta az etonline, akinek a pár egyik közeli ismerőse nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.