Teljesült az utolsó kívánsága: végső nyugalomra helyezték Gábor Zsazsát

Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Keystone -
halál özvegy temetés Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsának mindig Magyarországra húzott a szíve: a díva földi maradványai öt évvel a halála után kerültek végső nyughelyükre egy budapesti temetőben.

Gábor Zsazsa budapesti temetése kedden délelőtt 10-kor kezdődött a Fiumei úti sírkertben. Ahogy arról mi is hírt adtunk, a díva végakaratára éveket kellett várni, és ma végre szülőföldjén helyezték örök nyugalomra.

A magyar származású amerikai díva még 2016-ban hunyt el. Özvegye, Fréderick von Anhalt még Európai körútra is elvitte imádott felesége hamvait, majd a pandémia miatt lehetetlenné vált az itthoni temetés,így a férfi kénytelen volt egy németországi bank széfjében őrizni felesége földi maradványait.

- nyilatkozta tavaly ősszel Frédéric, de a kedvező járványhelyzet most végre lehetővé tette, hogy az özvegy teljesítse Zsazsa akaratát.

Gábor Zsazsa halála után öt évvel került végső nyughelyére. Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Keystone

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.