Durva! Így állt bosszút a feleség, amikor megtudta, hogy férje teherbe ejtette a szomszéd nőt

bosszú házasság hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea Owen TikTok csatornáján elevenítette fel azt a traumát, amikor rájött, hogy férje viszonyt folytat a szomszédjukkal és teherbe is ejtette a nőt. Andreát sem kellett félteni, méltó bosszút állt a férfin. 

Az emberek különböző módokon reagálnak a megcsalásra. Van, aki sír és mély depresszióba zuhan, míg mások a bosszún törik a fejüket. Az utóbbi kategóriába tartozik Andrea Owen, aki 15 évvel ezelőtt, 2006-ban jött rá, hogy férje hét hónapja megcsalja a szomszéddal, ráadásul még teherbe is ejtette a nőt - írja a Mirror.

Andrea a TikTok-on mesélte el, hogy kezébe vett egy ollót és lyukat vágott minden egyes fehérneműjébe, nadrágjára, rövidnadrágjára. Miután végzett, egy cetlit hagyott a férfinak:

@heyandreaowen

Do not do this at home. #authorsoftiktok#narcrecovery#narcissistsurvivor#narcissistabuse#divorcedwomen#crazystory#mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

A videó már 544 ezer lájkot kapott, a kommentelők gratuláltak Andreanak és megosztották vele, ők hogyan álltak bosszút hasonló esetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.