"Legyetek valódiak és igaziak!" - ezt üzeni követőinek Szabó Zsófi

színésznő műsorvezető Szabó Zsófi celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi a TikTokon azt üzente követőinek, hogy ne dőljenek be a közösségi oldalakon látott képeknek, hiszen az agyonretusált, agyonphotoshoppolt fotók nem a valóságot tükrözik.

A népszerű műsorvezető szeretné felhívni a követői figyelmét arra, hogy ne higgyenek el mindent, amit ezeken az oldalakon látnak. Ezek a közösségi oldalak torz képet mutatnak a fiatalok számára, s közel sem egyeznek a valósággal. Szabó Zsófi fontosnak tartja, hogy smink nélküli fotókat osszon meg rajongóival.

A fiatal anyuka nagyon sok pozitív visszajelzést kap, és sokan megköszönik neki, hogy a smink nélküli arcát is felválllaja. A lányok az Instagramra agyonfilterezett fotókat töltenek fel, amiknek közük sincs a valósághoz, mert nem úgy néznek ki, mint azokon a profi fotókon.

@szabozsofi22

Ezt most csak úgy itt hagyom ##aszépségrelatív

♬ eredeti hang - szabozsofi

"Ne akarjatok vastagabb szemöldököt, vastagabb szájat, legyetek valódiak és igaziak, mert tíz év múlva nagyon-nagyon kellemetlen lesz tükörbe nézni" - üzeni Zsófi rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.