A kerek hátsójú modell rengeteg pénzt áldozott arra, hogy ilyen tökéletes legyen a popsija, de nagyon hosszú út vezetett idáig. Ma már büszke rá, de ez nem mindig volt így.

Danii Banks mindenképpen nagy és tökéletesen kerek hátsót szeretett volna, a legegyszerűbbnek pedig azt látta, ha mindezt szépészeti beavatkozással éri el.

Rengeteg pénzt költött, összesen 10 ezer dollárt, vagyis csaknem 3 millió forintot pumpált szó szerint a fenekébe, de az eredmény nem volt számára kielégítő. Végül egy olyan tévéműsorban is látható volt a hátsója miatt, ami az elfuserált plasztikai beavatkozásokat mutatja be, és javítja ki.

Ott kiderült, hogy Danii egy olyan helyen végeztette az injekciók beadását, ami egy gyógyfürdő pincéjében volt. A nem éppen bizalomgerjesztő környezet ellenére újra és újra visszament, pedig valószínűleg nem is a megfelelő anyagokat fecskendezték a fenekébe.

Az orvosok figyelmeztették az influenszert, hogy ennek a területnek a feltöltése nagyon veszélyes, mert az apró vénák nagyon közel vannak a főbb vénákhoz, amik a szív felé vezetnek. Ha rossz helyre szúrnak, az végzetes lehet. A több plasztikai beavatkozáson átesett lányt arra kérték, ne töltesse tovább a fenekét - írja a Daily Star.