Tom Cruise álomszerű körülmények között él Angliában. A Golden Globe-díjas színész az idei év nagy részét az Egyesült Királyságban tölti a Mission Impossible hetedik részének forgatásán.

A kemény munkához azonban elengedhetetlen a kényelem és luxus, amelyet a színész megkövetel. A brit vendéglátók igyekeznek Tom Cruise kedvében járni, hogy a színész elégedett legyen velük. Így amikor a szupersztár közölte, hogy a környék egyetlen luxusszállodája sem felel meg az igényeinek, más megoldást kerestek.  A Daily Mail beszámolója szerint elintézték, hogy a Chelsea futballklub orosz tulajdonosa, Roman Abramovics 32 millió font (13,4 milliárd forint) értékű Triple Seven nevű szuperjachtját használhassa. Ennek egy hétre 460 ezer font (192 millió Ft) a bérleti díja.

A színészt tejben-vajban fürösztikForrás: AFP/Alex Edelman

A 70 méter hosszú hajón található fedélzeti jakuzzi, edzőterem, napozóterasz és úszómedence, valamint a jet-skik és a kajak is. A filmcsillag és vendégei kényelmét két emeleten öt hálószoba szolgálja, amelyekhez fürdőszoba is tartozik.

Meseszép szállása mellett természetesen a legjobb szórakozási lehetőségekről is gondoskodnak a számára. A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét a királyi páholyból nézhette végig a Wembley Stadionban, miközben a korábbi futballsztár, David Beckham szórakoztatta. Emellett megjelent Wimbledonban a férfiak teniszdöntőjén, illetve a Forma–1-es Brit Nagydíjon is ott volt VIP-vendégként a hétvégi, Silverstone-i Nagydíjon.

Bár a Mission: Impossible 7 forgatásai már régóta zajlanak, Tom Cruise-éknak még mindig nem sikerült befejezniük a filmet, a munkálatok pedig újra szünetelnek egy pozitív Covid-teszt miatt. Egyelőre semmilyen hivatalos információ nem érkezett, a stáb tagjai szerint épp a főszereplő, Cruise fertőződhetett meg a kórral, ami megmagyarázná, miért nem látták már igencsak hosszú ideje a munkamániájáról is elhíresült színészt.