Viharos válás: Johnny Depp bizonyítani tudja, hogy exe hazudott

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
színész Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és Amber Heard viharos szerelme viharos válással is ért véget, mert a fiatal színésznő azzal vádolta meg a Karib-tenger kalózai sztárját, hogy többször bántalmazta őt. Most azonban újabb fordulat történt Johnny Depp ügyében, ugyanis fontos győzelmet aratott a bíróságon volt feleségével szemben.

A felek 2018 óta pereskednek, az amerikai bíróság ezúttal azonban elfogadta a színész és ügyvédje indítványát, amellyel szeretnék bebizonyítani, hogy Heard hazudik - írja a Page six.

A színész és volt felesége a bíróságon pereskedik Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A színésznő a válás után azt nyilatkozta, hogy Johnny Depptől 7 millió dollárt kapott - azaz közel 2 milliárd forintot - , amelyet egy emberjogi szervezetnek és egy gyermekkórháznak ajánl fel, ám exe és ügyvédje szerint ez nem valósult meg. A fiatal színésznő valószínűleg így akart szimpatizánsokat szerezni.

A bíróság jelenlegi döntése szerint a színésznőnek, vagy az alapítványnak be kell bizonyítania, hogy megtörtént-e az utalás, ugyanis amennyiben ez nem történt meg, azzal Johnny Depp megtámadhatná Heard szavahihetőségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.