A színész és Amber Heard viharos szerelme viharos válással is ért véget, mert a fiatal színésznő azzal vádolta meg a Karib-tenger kalózai sztárját, hogy többször bántalmazta őt. Most azonban újabb fordulat történt Johnny Depp ügyében, ugyanis fontos győzelmet aratott a bíróságon volt feleségével szemben.

A felek 2018 óta pereskednek, az amerikai bíróság ezúttal azonban elfogadta a színész és ügyvédje indítványát, amellyel szeretnék bebizonyítani, hogy Heard hazudik - írja a Page six.

A színész és volt felesége a bíróságon pereskedikForrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A színésznő a válás után azt nyilatkozta, hogy Johnny Depptől 7 millió dollárt kapott - azaz közel 2 milliárd forintot - , amelyet egy emberjogi szervezetnek és egy gyermekkórháznak ajánl fel, ám exe és ügyvédje szerint ez nem valósult meg. A fiatal színésznő valószínűleg így akart szimpatizánsokat szerezni. 

A bíróság jelenlegi döntése szerint a színésznőnek, vagy az alapítványnak be kell bizonyítania, hogy megtörtént-e az utalás, ugyanis amennyiben ez nem történt meg, azzal Johnny Depp megtámadhatná Heard szavahihetőségét.