Nincs olyan nap, hogy ne sírna: Mihalik Enikő az anyaságról vallott

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram -
boldogság anyaság Mihalik Enikő nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő elárulta, hogy kislánya születése óta minden nap könnyezik.

Július közepén született meg Mihalik Enikő kislánya, Eva Rose. A modell a szüléstörténetét is közzétette saját YouTube-csatornáján, ezúttal pedig az egyik kereskedelmi csatorna riportmagazinjában vallott mindennapjairól.

"Egy bizonyos oldalról így képzeltem az anyaságot, hiszen én vagyok az, aki eteti, aki tisztába teszi, aki altatja, aki ott van neki, viszont annyira erős érzelmek fognak el néha, biztos ez a hormontisztuláshoz is hozzá tartozik.

Tulajdonképpen nem volt még olyan nap, hogy ne könnyeznék bele egy altatódalnak a hallgatásába vagy abba, hogy ránézek, hogy kinyitja a szemét. Minden nap elfog ez a fájdalomnak érezhető szeretet, amikor ránézek a kisbabámra.

Potyognak a könnyeim attól, hogy mennyire szeretem ezt a kis csöppséget. Aztán minden nap van egy pont, amikor azt mondom, hogy úristen, ezt nem fogom bírni és azért potyognak a könnyeim, mert annyira nehéz(...) De a nap végén mindig azt mondom, hogy megéri, és ez egy csoda, ami történt velem"

-mondta a szupermodell, aki a szülésig vezető napokról is beszélt.

"Minden nap van valami új dolog, vannak könnyebb és nehezebb pillanatok is, és minden nap egy kihívás"

-tette hozzá Enikő, aki nem régiben követőinek is megmutatta kislányát.

Mihalik Enikő az anyaságról vallott. Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.