Elképesztő videó került elő Rácz Jenő esküvőjéről: ezt tette a menyasszony

Instagram -
Gyuricza Dóra esküvő Rácz Jenő videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban mondta ki a boldogító igent Rácz Jenő és immár felesége, Dóra. Azóta több felvétel is kikerült az esküvőről, a nemrég előkerült videónál azonban nincs viccesebb.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra titokban házasodtak össze, egy gyönyörű kúriában, Biri községben mondták ki a boldogító igent, ahol a családjukkal és a barátaikkal ünnepeltek. Később beszámoltak néhány részletről, Rácz Jenő például arról, mit érzett, amikor meglátta szerelmét, Dórit. "Amikor a zene megszólalt, már könnyekig hatódtam. Majd édesapja oldalán megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem" - mondta a többi között.

Rácz Jenő és Gyuricz Dóri titokban házasodtak Instagram

Természetesen felvételek is kerültek fel a nagy napról a pár közösségi oldalaira, a legutóbb közzétett videónál azonban nem került fel eddig viccesebb. Rácz Jenőnek szerenádott adott felesége, de nem akrámilyen számot énekelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.