Thomas O'Toole születési rendellenességgel jött a világra, melynek következtében az egyik lába 90 fokos szögben állt, ami megkeserítette az életét. A kisfiú 9 évesen azt kérte a szüleitől, hogy amputálják a lábát. 

Thomas O'Toole semmi másra nem vágyott jobban, csak hogy normális életet tudjon élni. Élete első 9 évében azonban ez nem adatott meg neki, ugyanis születési  rendellenességgel jött a világra, mely következtében az egyik lába 90 fokos szögben állt. Lábát próbálták kiegyenesíteni, számos műtéten ment keresztül, melyek óriási fájdalommal jártak. Mivel csak kerekesszékkel tudott közlekedni, így nem tudott játszani más gyerekekkel, akik ki is közösítették emiatt - írja a Northfoto.

Thomas 9 éves korában azt kérte szüleitől, hogy vágják le a lábát.Forrás: Georgina O’Toole / SWNS/© Georgina O’Toole / SWNS/Georgina O’Toole / Swns

9 éves korában Thomas bátor döntést hozott: arra kérte szüleit, hogy amputálják a lábát, hogy ő is normális gyerek lehessen. A szülők és az orvosok beleegyeztek a műtétbe, mely megváltoztatta a kisfiú életét. Ma már teljesen életet élhet, protézissel képes újra járni, és barátai is lettek.