Fluor Tomi megálmodta, ki lapul az Álarcos énekes egyik maszkja mögött

Forrás: Bertalan Ádám -
Álarcos énekes Fluor Tomi Maszk show RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel startol az Álarcos énekes harmadik évada, és újra az egész ország azon lesz, hogy megtippelje, kik vannak a maszk mögött.

Míg az első évadban Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, Dancsó Péter, és Csobot Adél találgatták, ki van a maszk mögött, a második évadban Dancsó helyett már Hargitai Bea ült be a nyomozószékbe.

Nos, a műsor készítői úgy döntöttek, lecserélik az egész nyomozó gárdát, és egyedül a műsorvezető szemlye nem változott, a show házigazdája továbbra is Istenes Bence lesz. A harmadik évadban Fluor Tomi, Szabó Zsófi, Nagy Ervin és Szandi próbálják majd kitalálni, kiket rejtenek a jelmezek.

Fluor Tomi egész nyáron koncertezik a Wellhelloval, de Instagram-oldalára is szorgosan posztol. Ezúttal kérdezz-felelek játékra invitálta követőit, és az Álarcos énekesen kívül Szabó Zsófi is szóba került. A folyton poénkodó énekes elárulta, mit álmodott utoljára, és meglepő választ adott:

Egy másik követője azt kérdezte tőle, mikor fog végre összejönni Szabó Zsófival, ugyanis a két hírességről az utóbbi időben rengeteg pletyka kapott szárnyra.

-írta Fluor, akinek válaszát Szabó Zsófi így kommentálta.

Forrás: Bertalan Ádám

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.