Ősszel startol az Álarcos énekes harmadik évada, és újra az egész ország azon lesz, hogy megtippelje, kik vannak a maszk mögött.

Míg az első évadban Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, Dancsó Péter, és Csobot Adél találgatták, ki van a maszk mögött, a második évadban Dancsó helyett már Hargitai Bea ült be a nyomozószékbe.

Nos, a műsor készítői úgy döntöttek, lecserélik az egész nyomozó gárdát, és egyedül a műsorvezető szemlye nem változott, a show házigazdája továbbra is Istenes Bence lesz. A harmadik évadban Fluor Tomi, Szabó Zsófi, Nagy Ervin és Szandi próbálják majd kitalálni, kiket rejtenek a jelmezek.

Fluor Tomi egész nyáron koncertezik a Wellhelloval, de Instagram-oldalára is szorgosan posztol. Ezúttal kérdezz-felelek játékra invitálta követőit, és az Álarcos énekesen kívül Szabó Zsófi is szóba került. A folyton poénkodó énekes elárulta, mit álmodott utoljára, és meglepő választ adott:

"Azt, hogy leleplezzük Ganxstát az Álarcosban, szóval nagyon figyelni fogok, hátha megálmodtam előre"  

Egy másik követője azt kérdezte tőle, mikor fog végre összejönni Szabó Zsófival, ugyanis a két hírességről az utóbbi időben rengeteg pletyka kapott szárnyra.  

"Ugye?! Jövő vasárnaptól rákapcsolok kicsit a projektre az Álarcosban"  

-írta Fluor, akinek válaszát Szabó Zsófi így kommentálta.

"Azt mondja, rákapcsol..."  

Forrás: Bertalan Ádám