Galamos Lajos bedrótozták a rendőrök, hogy elkapják azt a bűnbandát, akik 200 millió forinttal akarták megkárosítani az egykori mulatós királyt.

Galambos Lajos hét éve tartó közműlopási perében a zenésznek és feleségének enyhe ítéletet ígért egy ügyvéd és bűntársai, amiért mindössze 200 millió forintot kértek. Lajcsi azonban nem tétovázott, azonnal a rendőrséghez fordult, aminek vége egy veszélyes akció lett.

Már egy ideje túl vagyunk ezen az egész őrületen, de még ma is sokszor eszembe jut, mi történhetett volna, ha bármi nem balul sül el abban a sukorói présházban. Tulajdonképpen elég lett volna, ha észreveszik rajtam, hogy félek. Ha pedig megmotoztak volna, azonnal kiderül, hogy be voltam drótozva. Ezen akkor nem igazán gondolkodtam, csak sodródtam az árral és persze bíztam a szakemberekben – kezdte a Borsnak Galambos Lajos

Galambos Lajost megviselték a történtekLife TV

Miután a találkozó sikerrel zárult, vagyis előkerült a terhelő bizonyíték, hamar elfogták a zsarolóimat. Amikor jött a hír, hogy vége a dolognak, és az elkövetőket letartóztatták, különös érzés kerített hatalmába. Örültem ugyan, de mégis féltem, mert nem tudhattam, kik állhatnak még a bűnözők mögött. Napokon át folyton a hátam mögé tekintgettem és vizslattam az embereket, azon gondolkodtam, ki lehet az, aki rosszat akarhat nekem. (...) Ma már jól vagyok, de ehhez kellett, hogy elvonuljak a világ elől és átgondoljak mindent, ami történt. Nehéz volt visszatérni a normális kerékvágásba - tette hozzá a zenész, aki korábban megdöbbentő részleteket árult el zsarolóiról.