Újabb fordulat Galambos Lajos ügyében: húzódik az ítélethirdetés

Life TV -
Galambos Lajos ítélethirdetés Galambos Lajcsi tárgyalás bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten szerdán lett volna ítélethirdetés Galambos Lajcsi évek óta húzódó, közműlopási és vesztegetési ügyében, de mint kiderült, megint elhalasztották a tárgyalást.

Évek óta húzódik Galambos Lajos ügye. A zenész korábban már többször elmondta, mennyire megviselték az elmúlt évek, és így fogalmazott:

A hét éve folyó büntetőperben úgy volt, hogy ezen a héten hoznak ítéletet első fokon,egy héttel ezelőtt a védőbeszédek megtartásával folytatódott a procedúra. Ha a zenészt bűnösnek találják, őt és feleségét több év letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik.

Most újabb fordulat állt be Lajcsi ügyében, ugyanis bár holnapra ígérték az ítélethirdetést, az végül elmarad, és a tárgyalásra csak szeptemberben kerül sor. Ennek okáról a zenész ügyvédje egyelőre nem kívánt tájékoztatást adni.

Újabb fordulat Galambos Lajos ügyében. Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.