Így pihen édesanyja karjaiban Mihalik Enikő kislánya, Eva Rose - Fotó

modell anyaság Mihalik Enikő meghitt család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő július végén adott életet első gyermekének, Eva Rosenak. A sztármaminak azóta minden perce kislányáról szól, ezúttal Enikő egy igen meghitt fotót tett közzé Instagram-oldalán.

Mihalik Enikő a terhessége alatt is rendszeresen posztolt a kismamaság örömeiről, a szülés előtt néhány nappal pedig anyaszült meztelenül mutatta meg hatalmas pocakját. Július 23-án aztán életet adott kislányának, Eva Rosenak, sőt, szüléstörtenetét is megosztotta követőivel.

A világhírű modell ezúttal egy igen intim fotót osztott meg: a felvételen ő és kislánya látható, ahogy édesen összebújnak.

"Amikor fáj a pocakja és csak anya karjaiban tud pihizni"

-írta a fotó mellé.

Forrás: Instagram

Enikő már a szülés után alig egy hónappal szinte teljesen visszanyerte alakját, ám ezt nem egy szigorú diétának, vagy a rendszeres mozgásnak köszönheti, egy korábbi Instagram storyban ugyanis arról vallott, hogy az utóbb időben sokat idegeskedik. Bár a modell nem fejtette ki, mi áll a folyamatos stressz hátterében, feltételezhetően a kis Eva Rose hasfájós baba, ami nem könnyíti meg Enikő mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.