Marsi Anikó kivirult új párja mellett, de azt beszélik, hogy nem ez az egyetlen oka annak, hogy csak úgy ragyog: Állítólag plasztikai sebészeknek is köszönheti. 

Mint ismert, Marsi Anikóra rátalált a szerelem, Szulák Andrea exével jött össze a műsorvezető. Később kiderült, hogy ő és Gábor régebbről ismerik egymást, vagyis nem teljesen új a kapcsolatuk. Azt sokan észrevették, hogy Marsi Anikó kivirult, mióta Gábor oldalán van, azonban meglehet, hogy nem ez az egyetlen oka annak, hogy csak úgy ragyog. Az a pletyka kapott szárnyra, hogy plasztikai sebésznél járt. 

Marsi Anikó sugárzikForrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/

Állítólag a kebleit és a szemhéját is plasztikáztatta, ő azonban erről nem nyilatkozik. A Bors hiába kereste, nem sikerült elérniük, egy jó ismerősét azonban igen. "Az a helyzet, hogy szerintem Anikó akkor sem beszélne ilyesmiről, ha utolérnék. Legalábbis a barátain, családján kívül biztosan nem, ez a téma nem az, amit a nagy nyilvánosság előtt kellene boncolgatnia. Hogy az ilyen témában mennyire zárkózott Anikó, azt jól mutatja egy régi történet. Amikor kicsik voltak a fiai, felkérték egy olyan fotózásra, ahol a csecsemői táplálása közben kellett volna megmutatnia magát. Bár Anikó azt vallja, hogy egy gyermeket bárhol és bármikor megetethet az édesanyja, a fotózásra határozott nemet mondott. Ez neki nem fér bele. Egyébként sok munkája van abban, hogy ilyen jó formában van. Heti öt alkalommal fut egy órát, nem diétázik, de odafigyel arra, hogy mit eszik és mikor. Anikó azt szokta mondani, hogy ő jelen helyzetben ennyit tud tenni az egészségéért és a megjelenéséért" - mondta az ismerős.