Kellemetlen helyzetbe került a 22 éves influenszer, Emmy Russ, miután felszólította Dubaiban a biztonsági őr, hogy hagyja el a plázát, ugyanis alig takarta ruha a lány testét. 

Emmy Russ, aki különböző német valóságshow-k révén szerzett magának hírnevet, teljesen odavolt Dubaiért egészen addig, amíg ki nem utasították az egyik menő plázából. A biztonsági őr kifogásolta az influenszer öltözékét, azaz, hogy kivágott csillogó felsője és miniszoknyája alig takart valamit testéből, "túl szexi", így megkérte, hogy hagyja el a bevásárlóközpontot. Emmy-t teljesen ledöbbentette a kellemetlen élmény - írja a Daily Star.

Megfenyegettek, hogy rendőrt hívnak. Kidobtak a plázából, és írásos figyelmeztetést is kaptam. Aztán gyorsan vettem egy hosszú pólót és felvettem. Nem gondoltam, hogy az öltözékem túl szexi. Amikor beléptem az országba, még egy rendőr még flörtölt is velem a repülőtéren"

- panaszkodott az influenszer. 

Ezen persze nem kell meglepődni, hiszen előre felhívják a Dubaiba látogató turisták figyelmét, hogy hölgyeknek nem tanácsos megjelenni az utcán olyan ruházatban, mely nem fedi a vállat és a térdeket.