Túl szexin öltözött fel, kiküldték a plázából az influenszert - Fotó

Emmy Russ fotó szexi öltözködés influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen helyzetbe került a 22 éves influenszer, Emmy Russ, miután felszólította Dubaiban a biztonsági őr, hogy hagyja el a plázát, ugyanis alig takarta ruha a lány testét. 

Emmy Russ, aki különböző német valóságshow-k révén szerzett magának hírnevet, teljesen odavolt Dubaiért egészen addig, amíg ki nem utasították az egyik menő plázából. A biztonsági őr kifogásolta az influenszer öltözékét, azaz, hogy kivágott csillogó felsője és miniszoknyája alig takart valamit testéből, "túl szexi", így megkérte, hogy hagyja el a bevásárlóközpontot. Emmy-t teljesen ledöbbentette a kellemetlen élmény - írja a Daily Star.

- panaszkodott az influenszer.

Ezen persze nem kell meglepődni, hiszen előre felhívják a Dubaiba látogató turisták figyelmét, hogy hölgyeknek nem tanácsos megjelenni az utcán olyan ruházatban, mely nem fedi a vállat és a térdeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.