Csapattársa szembesítette a magyar énekesnőt: sírva fogadta a vádakat - Videó

Krausz Gábor Völgyesi Gabi videó Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több a konfliktus a Farkasok csapatában, ahol egyre inkább az érződik, hogy Völgyesi Gabi kilóg a többiek közül. A többiek úgy érzik, hogy mindig rá kell várni, ez pedig egyre több kisebb konfliktust szül. Nemrég egyik csapattársa, Krausz Gábor szembesítette a problémával az énekesnőt, aki sírva fakadt a vádak hallatán. 

Völgyesi Gabi már nem először húzza ki a gyufát csapattársainál, legutóbb azzal vádolták, hogy mindig rá kell várni, inkább hátráltatja, mint segíti a csapatot a játék során.

A TV2 saját fejlesztésű műsorának Instagram-oldalán közzétett előzetesből kiderült, hogy az énekesnő csapattársa, Krausz Gábor nem bírta tovább szó nélkül és szembesítette a problémával Gabit, akinél a vádak hallatán eltört a mécses, és nem bírta tovább könnyek nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.