Ennyibe kerülhetett Majka és Hajni háromnapos álomesküvője

Forrás: Instagram/Majka -
esküvő Majoros Hajnalka menyasszony Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet szivárog ki az év esküvőjéről: ezúttal arra derült fény, mennyit költhetett Hajni és Majka életük nagy napjára.

A hétvégén zajlott Majka és Hajni esküvője, és egyre több részlet lát napvilágot a nagy napról. A pár egyik közeli barátja jó néhány izgalmas részletet osztott meg Majkáék esküvőjéről. Kiderült például, hogy a műsorvezető nagyon elérzékenyült, amikor meglátta Hajnit, ezúttal pedig a Blikk arról írt, mennyibe kerülhetett az esküvő.

Mint írják, a borbirtok nem tartozik a legolcsóbb helyszínek közé, csak a bungalló, amit Majkáék béreltek, 40 ezer forintba kerül egy éjszakára, ők pedig háromnapos mulatságot terveztek. A fotókon jól látható, mennyi élő virágot használtak dekorációként, ami milliós nagyságtétel lehetett, az étel-és ital fogyasztásról nem is beszélve.

Az étterem egyébként 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültes tálat, a fotós és a videós stáb, akik a legszebb pillanatokat rögzítették pedig szintén többszázezres tétel. Akkor még nem beszéltünk a ruhákról, a süteményekről, amiket az egyik vendégnek köszönhetően mi is szemügyre vehettünk, az anyakönyvvezető díjáról, és az egyéb felmerülő költségekről, mint például a színes, ledes táncparkett, ami az újdonsült férj által feltöltött fotón is jól látható.

Az mindenesetre biztos, hogy óriási buli volt, erről tanúskodik Ördög Nóri táncos fotója. Nem csak ő, Tilla is több fotót megosztott Majkáék esküvőjéről, de Király Viktorék, Curtis és Nika is becsekkoltak a szekszárdi borbirtokról.

Többmilliós álomesküvőn vette el Majka a menyasszonyát: Forrás: Instagram/Majka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.