Tíz év után végre sor került Majka és Hajni álomesküvőjére, a nászútra azonban várniuk kell. 

Majka és Hajni két közös gyerek és 10 együtt töltött év után mondták ki egymásnak a boldogító igent. Az esküvő a legnagyobb titokban zajlott, néhány vendég tett közzé fotókat az eseményről, de a pár nem sokat mutatott a nagy napból. Hajni esküvői ruháját sem láthattuk még, de azt sem, hogyan volt felöltözve Majka. A hatalmas esküvőt eredetileg 2020 júliusára tervezték, de a lezárások keresztülhúzták a számításaikat, és úgy tűnik, álmaik nászútjára sem kerül sor egyhamar. 

Majka és Hajni nem tud egyből nászútra menniForrás: Majoroshajnalka/Instagram

Eredetileg is szeptemberre vagy októberre tervezték az utazást, de valószínűleg a Sztárban sztár leszek! élő show-ja miatt még későbbre kell halasztaniuk.

Peti nagyon szereti Amerikát, Las Vegas az egyik kedvenc városa, szinte biztos, hogy oda tervezik majd a mézes heteket. Hajni imád a tengerparton pihenni, napozni, olvasni, de a férje nem ilyen típus. Amerikába most nem lehet beutazni a járványhelyzet miatt, ráadásul nem hiszem, hogy az iskolakezdéskor ne lennének otthon a gyerekekkel. Ezen felül pedig őszre már lekötött koncertjei vannak Petiéknek, utána pedig kezdődik a Sztárban sztárban leszek! élő show-ja, ezért jó ideig nem tudnak elutazni. Lehet, hogy karácsony után mennének, de talán várnak a tervezéssel, hiszen ki tudja, hogy pár hónap múlva milyen lezárások lesznek" - mondta a Blikknek egy közeli barát.

"Majka elérzékenyült, mikor megpillantotta kedvesét" - Újabb részletek az év esküvőjéről, a pár egyik közeli barátja mesélt