Schobert Norbi nagyon megijesztett mindenkit, amikor csütörtökön összeesett szentendrei otthonuk előtt és kórházba került. Mint utólag kiderült, stroke-ot kapott, de hála a gyors intézkedésnek és az orvosok munkájának, a fitneszguru állapota már stabil. 

Réka rendszeresen tájékoztatta a rajongókat Norbi állapotáról, tegnap azonban pártfogoltja, Rácz Géza is ellátogatott hozzá. A neves alkalomból egy élő videó és egy közös szelfi is készült, melyet Géza megosztott az Instagram oldalán az alábbi szöveggel:

Ma meglátogattam. A testvéremet! Nagyon jó volt átölelni és beszélgetni vele!❤️"

Schobert Norbi pedig ezt mondta élő videójában:

"Ez annyira szép sztori, komolyan mondom! Nem vagyok még abban a formában, hogy boldogan bejelentkezzek, de ez elképesztő. (...) Tavaly nyár elején a legtávolabbi pont, ahova Géza el tudott menni, az a ház eleje volt." 

A sors iróniája, hogy nemrég Géza került éppen kórházba epekő miatt, és akkor Norbi rohant meglátogatni a fiatal srácot. Jó kapcsolatuk nem véletlen: Rácz Géza több, mint 300 kilót nyomott, amikor elkezdte a közös munkát Schobert Norbival, mára pedig már 100 kilónál is többet adott le.