Fontos látogatója volt Schobert Norbinak: mindketten meghatódtak a találkozástól - Fotó

fotó látogatás Rácz Géza Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi nagyon megijesztett mindenkit, amikor csütörtökön összeesett szentendrei otthonuk előtt és kórházba került. Mint utólag kiderült, stroke-ot kapott, de hála a gyors intézkedésnek és az orvosok munkájának, a fitneszguru állapota már stabil. 

Réka rendszeresen tájékoztatta a rajongókat Norbi állapotáról, tegnap azonban pártfogoltja, Rácz Géza is ellátogatott hozzá. A neves alkalomból egy élő videó és egy közös szelfi is készült, melyet Géza megosztott az Instagram oldalán az alábbi szöveggel:

Schobert Norbi pedig ezt mondta élő videójában:

"Ez annyira szép sztori, komolyan mondom! Nem vagyok még abban a formában, hogy boldogan bejelentkezzek, de ez elképesztő. (...) Tavaly nyár elején a legtávolabbi pont, ahova Géza el tudott menni, az a ház eleje volt."

A sors iróniája, hogy nemrég Géza került éppen kórházba epekő miatt, és akkor Norbi rohant meglátogatni a fiatal srácot. Jó kapcsolatuk nem véletlen: Rácz Géza több, mint 300 kilót nyomott, amikor elkezdte a közös munkát Schobert Norbival, mára pedig már 100 kilónál is többet adott le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.