Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van remény arra, hogy L.L. Junior és Kinga újra egy párt alkossanak. A rapper legutóbbi posztja szerint legalábbis megkezdődtek a béketárgyalások. 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata mindig viharos volt, ám, amikor megszületett a gyermekük és beköltöztek álmaik otthonába úgy tűnt, sikerült lecsillapodniuk. Ez az idill azonban nem tartott sokáig. Kiderült, hogy ismét szakított a pár. Ezúttal nagyon komolynak tűnt a dolog, hiszen elkezdték árulni közös luxusotthonukat. Szomorúan fogadták a hírt a rajongók, de vannak, akik nem adták fel a reménykedést: a Hit Gyülekezetének vezetője is harcolt L.L. Junior és Kinga házasságáért. Lehet, hogy ez is segített, vagy egyszerűen az egymás iránt érzett szerelmük, de megtették az első lépést a békülés felé: leültek beszélni.

"Megkezdődtek a közel-keleti béketárgyalások. Beültünk közel a Keletihez beszélni.) A két fél egyelőre higgadt magatartást tanúsít" - írta L.L. Junior a képhez, amin ketten láthatók. A rajongók nagyon szurkolnak azért, hogy sikerüljön rendezniük a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.