Képtelen elengedni a nyarat a Totem bombázója: szexi, bikinis fotókkal bűvöli el a rajongóit - Fotók

modell Oczella Eszter fotók Nyár Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2. helyezettje, Oczella Eszter szépségét és egyben bátorságát, akaraterejét nap mint nap megmutatja a tévénézőknek a TV2 Totem című műsorában. Akik azonban szemfülesek, láthatják, hogy a közösségi oldalán rengeteg bikinis fotót oszt meg magáról, amivel rendesen felborzolja a kedélyeket.

Nemrég robbant a hír, miszerint a Totem forgatásán olyannyira közel került egymáshoz Baronits Gábor és Oczella Eszter, hogy a játék után sem engedték már el egymás kezét. A minap egy forró csókkal jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

Gábort sok férfi nézheti irigykedve, hiszen csábos barátnője egy igazán különleges szépség, aki mostanában egyre sűrűben mutatja meg tökéletes alakját bikiniben. Eszter nemrég szerelmével együtt Horvátországban, Rovinjban nyaralt, ahonnan azóta is bombasztikus fotókat oszt meg az Instagram-oldalán.

Oczella Eszter képtelen elengedni a nyarat: bikinis fotókkal árasztja el a közösségi oldalát Forrás: Oczella Eszter

A szexi képek megtekintéséhez kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.