Ma került fel a Netflixre a Michael Schumacher életéről szóló másfél órás dokumentumfilm, amiben a családja arról is beszámol, hogy telnek most a hétszeres világbajnok mindennapjai.

Arról már hírt adtunk, mit mondott Michael a síbalesete előtt feleségének, a róla szóló dokumentumfilmben azonban nem csak a baleset előtti időszakról esik szó, hanem arról is, hogy telnek most a pilóta mindennapjai.

Michael Schumacher állapotáról 2013 nyara óta alig tudni valamit, tavaly csupán annyi szivárgott ki róla, hogy csontritkulásban szenved, és minden nap küzd azért, hogy jobban legyen. Most felesége, és gyermekei megtörték a csendet, és elmondták, hogy van a családfő.

"Sosem okoltam Istent a történtek miatt, egyszerűen csak balszerencsénk volt, és ennél nagyobb balszerencsénk nem is lehetett volna. De mégis nagyon rosszul esik, amikor azt mondogatják, hogy miért pont Michaellel és velünk történt ez? Pedig ez másokkal is megtörténik"

- kezdte sírva a pilóta felesége.

"Természetesen nem telik el úgy nap, hogy ne hiányozna Michael, és nemcsak nekem, hanem a gyerekeknek, a családnak, az édesapjának és azoknak, akik ismerték. Mindenkinek hiányzik (...) De itt van velünk, máshogy, de itt van! És azt hiszem, ez sok erőt ad mindannyiunknak"

- folytatta Corinna, aki a mindennapokról is beszélt.

"Együtt vagyunk, együtt élünk az otthonunkban, kezeléseket kap, mindent megteszünk azért, hogy jobban legyen, hogy jól érezze magát, és érezze a család egységét és erejét. Bárhogy is alakul, mindent megteszek érte. Mindent megteszünk"

- zárta Michael felesége, majd a pilóta fia, Mick vette át a szót.

Michael Schumacher és felesége, Corinna.Forrás: Getty Images/2010 Hoch Zwei/Hoch Zwei