"Nem hagy nyugodni” - ismét felszólalt a dunakeszi mészárlás kapcsán a TV2 műsorvezetője

Fotó: Koncz Márton - Origo -
mészárlás Szebeni István Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István még mindig nem tudja elfogadni, hogy történhetett meg a szörnyű tragédia Dunakeszin. 

Az egész országot sokkolta, ami Dunakeszin történt múlt vasárnap, ahol egy férfi brutálisan kivégezte volt anyósát, élettársát és közös gyermeküket.

A családi mészárlás kapcsán korábban már felszólalt Szebeni István, azonban azóta sem hagyják nyugodni a történtek.

"Nem hagy nyugodni. Előre lehetett tudni, hogy tragédia fog történni. Egyre több részlet derül ki. Miért nem tett SENKI, SEMMIT, hogy ne öljenek meg egy családot?

Anyuka rettegett, mit kellett volna csinálnia, előbb lőni? Simek Kittynek le kellett lőnie 14 évesen az apját, aki terrorizálta őket...A mai világunkban a tűzoltókat riasztják, ha egy macska lóg az ereszen, és oda kell kivonulniuk. Ez csak egy példa. Erre fordítunk, mozgósítunk energiákat! A nőket, gyerekeket ki védi meg? 3 hónap távolságtartás. Aztán? Apuka megint megjelenik, dühvel, bosszúszomjjal teli. És történik bármi is? Semmi. Hosszasan sorolhatnám.

Anyák menekülnek, gyerekek fogják be a fülüket, borulnak magukba, lesznek állat felnőttek, mert gyerekkorukban senki nem hallotta meg a segélykiáltásukat! Hahó!! Ébresztő! A gyermekeink a jövő! Vagy csak én gondolom így?"

- olvasható a műsorvezető Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.