Vasárnap, a Sztárban sztár leszek! első elődöntőjében Majka drámai döntést kényszerült meghozni. A rappert megviseli, ha mások életéről kell döntenie.

Majka először hazaküldte Schlesser Stephanie-t, a csinos lány nem ülhetett le a három szék egyikére sem. Majd hosszas töprengés után a rapper meggondolta magát, és visszahívta Stephanie-t. Aztán már úgy tűnt, a lány sikerrel jár, bekerül az élő show-ba, de jött Alfréd, a fiatal rapper, akit Majka Stephanie helyére ültetett le.

"Megviselt, nagyon nehéz döntés volt. Főleg mert az a lány elég jó volt, tehetséges, dögös, igazi jó csaj. De nagyon kemény, amikor más életéről kell dönteni, és nagyon fájó, hogy ezt kellett tennem" - mondta a Blikknek Majka. Elárulta azt is, hogy később megbeszélte a lánnyal a történteket.
"Ott, a forgatáson már nem sikerült ezek után beszélnünk, de pár hét múlva egy koncertünkön találkoztunk, és akkor átbeszéltük az egészet. Tényleg nagyon sajnáltam, hogy ezt a döntést kellett meghoznom, de nem tehettem mást. Egyszer előfordult, hogy azért nem vittem tovább valakit, mert ugyan nagyon jó produkciót mutatott, de éreztem, hogy élhetetlen lett volna a közös munka vele. Ilyenkor ezt is figyelembe kell venni."