Marsi Anikó végre megszólalt új kapcsolatáról: szintet léptek szerelmével

Forrás: TV2 -
szerelem Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és párja, Gábor minden idejüket együtt töltik, és szinte már együtt is laknak, bár igazi összeköltözésről még nem beszélnek. Az viszont biztos, hogy kapcsolatuk intenzíven fejlődik. 

Bombaként robbant a hír július közepén, hogy Marsi Anikó újra szerelemes. Akkor derült ki, hogy választottja nem más, mint Szulák Andrea egykori kedvese és gyermekének apja, Gábor. A hír nagy felfordulást keltett, de azóta lecsillapodtak a kedélyek, a szerelmesek pedig csak egymással foglalkoznak. Gábor egy hónap fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy mindig Anikóval lehessen, és úgy tűnik, hogy kapcsolatuk szintet is lépett.

Marsi Anikó boldog új párja mellett Forrás: TV2

Habár még hivatalosan nem laknak együtt, az informátorok szerint Gábor több időt tölt Anikóéknál, mint a saját lakásában, és persze rengeteg holmija van már ott. "

nagyon sokat van Anikónál, gyakran alszik nála, illetve minden szabadidejüket együtt töltik.

A pár egyelőre nem nyilatkozik kapcsolatukról, de Marsi Anikó annyit elárult, hogy nagyon boldogok. "Nagyon boldog vagyok! Szeretjük egymást" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.