Marsi Anikó és párja, Gábor minden idejüket együtt töltik, és szinte már együtt is laknak, bár igazi összeköltözésről még nem beszélnek. Az viszont biztos, hogy kapcsolatuk intenzíven fejlődik. 

Bombaként robbant a hír július közepén, hogy Marsi Anikó újra szerelemes. Akkor derült ki, hogy választottja nem más, mint Szulák Andrea egykori kedvese és gyermekének apja, Gábor. A hír nagy felfordulást keltett, de azóta lecsillapodtak a kedélyek, a szerelmesek pedig csak egymással foglalkoznak. Gábor egy hónap fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy mindig Anikóval lehessen, és úgy tűnik, hogy kapcsolatuk szintet is lépett.

Marsi Anikó boldog új párja mellettForrás: TV2

Habár még hivatalosan nem laknak együtt, az informátorok szerint Gábor több időt tölt Anikóéknál, mint a saját lakásában, és persze rengeteg holmija van már ott.  "Amikor csak tehetik, együtt vannak, Gábor nagyon sokat van Anikónál, gyakran alszik nála, illetve minden szabadidejüket együtt töltik. Közösen járnak bevásárolni, futni, de sokat vannak együtt Anikó fiaival is. Ennek ellenére azért valódi összeköltözésről még nem beszélnek, pedig többet vannak együtt, mint külön, és Gábor több cuccát is otthagyta már Anikó házában" - mondta a Blikknek egy bennfentes.

A pár egyelőre nem nyilatkozik kapcsolatukról, de Marsi Anikó annyit elárult, hogy nagyon boldogok. "Nagyon boldog vagyok! Szeretjük egymást" - mondta.