Heatlie Dávid és Dóri már tavasszal kimondták a boldogító igent, de az esküvővel a vírushelyzet miatt szeptemberig várniuk kellett, ahol a vőlegény anyukája, Csepregi Éva volt a hangulatfelelős.

"A lakodalom elhalasztása miatt kétszer volt alkalmam elérzékenyülni egy picit. Öröm volt nézni, hogy ennyire összeillenek a Dávidék. Az esküvő is hozzájuk hasonlóan vidám volt, rengeteget nevettünk" – nyilatkozta a Borsnak Csepregi Éva.

Bár profi zenészek is jelen voltak az ifjú pár nagy napján, Csepregi Éva is mikrofont ragadott és Neoton koncerttel szórakoztatta a 85 fős násznépet.

"Végvári Ádám és anyu együtt zenéltek, és bár eredetileg csak rövid műsort terveztek, végül az összes nagy slágerüket előadták a legnagyobb örömünkre" – mesélte Heatlie Dávid.

Varga Viktor érkezése és fellépése egészen az utolsó pillanatig nem volt biztos, ezért az énekes megjelenése nagy meglepetést okozott a párnak.

"Viktor váratlan vendég volt még számunkra is, mert bár korábban meghívtuk, nem jelzett vissza biztosra. Aztán nagy meglepetésünkre megérkezett és elénekelte a Hófehér című dalát nekünk és bulizni is maradt" - mondta Dávid.

Az ifjú pár boldogságát egyedül az árnyékolta be, hogy a külföldön élő rokonok nem tudtak jelen lenni az utazási nehézségek és a koronavírus miatt.