Étteremben tett látogatást Victoria Beckham a plasztikai műtétje után, az emberek pedig zavarba jöttek új kinézetétől. 

Köztudott, hogy a világsztárok kortalansága nemcsak a genetikájuknak köszönhető, hanem a plasztikai sebészeknek is. Habár nem árt a műtétekkel vigyázni, hiszen nem egy elbaltázott beavatkozást láttunk már, és sokan viszik túlzásba ezeket az operációkat, míg végül felismerhetetlen és eltorzult lesz az arcuk. 

Mire képes a plasztika? Sztárok, akiket teljesen átszabott a sebészkés

A showbiznisz kegyetlen világ: ha nem vagy elég fiatal és szép, azonnal kiejtenek. Sok híresség ezért bármire képes. A Life.hu most azokat a sztárokat gyűjtötte össze, akik menet közben teljesen elveszítették eredeti arcvonásaikat.

Reméljük, Victoria Beckham nem esik ebbe a hibába, habár elindult ezen az úton. A róla készült legutóbb ielentések és lesifotók legalábbis erről szólnak. Az biztos, hogy az egykori énekesnő újabb plasztikai műtéten esett át, ezután ment el egy étterembe, ahol a hírek szerint az emberek megdöbbenéssel fogadták teljesen megváltozott külsejét.

Felismerhetetlen plasztikai műtétje után Victoria Beckham - FotóForrás: ROL/X17online.com/ROL/X17online.com/Rol/X17online.Com

Természetesen nemcsak a külföldi hírességek fekszenek szívesen kés alá, sok magyar sztár plasztikáztatott már. Ők azok!