Mire képes a plasztika? Sztárok, akiket teljesen átszabott a sebészkés

Forrás: AFP -
plasztikai műtét Lil Kim Kim Kardashian Cher Mickey Rourke felismerhetetlen Donatella Versace Priscilla Presley sztár Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showbiznisz kegyetlen világ: ha nem vagy elég fiatal és szép, azonnal kiejtenek. Sok híresség ezért bármire képes, és mint tudjuk, a plasztikai sebészkés nem ismer határokat. A Life.hu most azokat a sztárokat gyűjtötte össze, akik menet közben teljesen elveszítették eredeti arcvonásaikat.

Lil Kim

Nehéz elhinni, hogy a két képen ugyanaz a nő látható? Pedig így van. A kétezres évek egyik leghíresebb női előadója immár 42 éves, és mindent elkövet azért, hogy fiatalabbnak nézzen ki a koránál. Nem csupán az arcát szabatta át szinte teljes mértékben, hanem a ráncaitól is igyekszik a rendszeres botoxolás útján megszabadulni, ezenkívül bőrét is szorgosan fehéríti.

Nehéz elhinni, hogy a két képen ugyanaz a nő látható? Pedig így van Forrás: Youtube, AFP

Mickey Rourke

Még hogy csak a nők elégedetlenek a külsejükkel! A színészből lett bokszoló, aki később ismét visszatért a filmezéshez, valamikor a kilencvenes évektől fedezte fel magának a plasztikai műtétek jótékony hatását, és változtatta magát teljesen felismerhetetlenné. A sztár állítólag a bokszmérkőzések során kapott ütések miatt kezdte el újraépíteni arcát – miközben a rossz nyelvek szerint ellenfelei éppen azt az utasítást kapták, hogy a meccsek alatt ne érjenek Rourke arcához.

Valamikor a kilencvenes évektől fedezte fel magának a plasztikai műtéteket Forrás: AFP

Kim Kardashian

Napjaink egyik legtöbbet emlegetett híressége egyike azon sztároknak, akik már egy cseppet sem hasonlítanak egykori önmagukra. Kanye West felesége, aki annak idején pornóvideójával és hatalmas hátsójával vált ismertté, évről évre hozzányúl valamelyik testrészéhez, hogy még tovább tartson szépsége és fiatalsága: az orrműtéttől kezdve az arcplasztikán át a botoxig mindent bevállalt a siker érdekében. A rossznyelvek szerint még a hatalmas és formás hátsóját sem a természetnek köszönheti.

Már egy cseppet sem hasonlít egykori önmagára Forrás: AFP

Sharon Osbourne

Az immár 64 éves Sharonnak az évek során az arcát, a lábait és a melleit szabták át Forrás: Northfoto, AFP

Priscilla Presley

Arcfelvarrás, botoxinjekciózás, ajakfeltöltés és orrműtét – csak néhány beavatkozás azon plasztikai műtétek sorából, amelyeken Elvis Presley híres özvegye átesett. A sebészkés megtette a hatását: a Dallas című sorozat egykori sztárjára alig lehet ráismerni.

Arcfelvarrás, botoxinjekciózás, ajakfeltöltés és orrműtét, ezeken a beavatkozásokon mind átesett Priscilla Presley Forrás: Northfoto

Cher

Az énekesnőről a gyönyörű hangja mellett a másik dolog, ami eszünkbe juthat, az a rengeteg plasztikai beavatkozás, amelyeket elvégeztek rajta. Cher, aki egyébként soha nem tagadta a műtétjeit, nem csupán a sztárok által oly kedvelt botoxszal ápol jó viszonyt, hanem több alkalommal is felvarratta arcát, átszabatta az orrát, implantátumokat tetetett a melleibe, egyes híresztelések szerint pedig még a lengőbordáit is kivetette, hogy karcsúbb legyen az alakja. Utóbbit egyébként soha nem ismerte el a sztár.

Cher soha nem tagadta a műtétjeit Forrás: AFP

Donatella Versace

Az olasz divattervező tulajdonképpen már csak karikatúrája egykori önmagának Forrás: AFP

Nem az öregedés miatt plasztikáztatunk

A világ a reflektorfényben élő emberekkel szemben könyörtelen. Ahogy saját magukkal és a közvetlen környezettel sem kíméletesek, ha az öregedésről van szó. Mert az öregedés olyan dolgokat üzen, amivel nem jó szembenézni. A Life.hu Földvári Barbara kultúrantropológust kérdezte az emberek öregedéssel kapcsolatos félelmeiről – a cikket ide kattintva olvashatod el.

Hátfájdalom? Nem is gondolnád, mire vezethető visszahttp://www.life.hu/drlife/20161230-a-hatfajdalom-az-evolucios-fejlodes-hibaja.htmlAmerikai és brit kutatók 300 csontminta vizsgálata alapján jöttek rá arra, miért fordulnak olyan sokan orvoshoz csípő-, illetve vállfájdalom miatt. Dr. LifeThinkstockAz ünnepek utáni munkaundor valóban létező jelenség – de kezelhetőhttp://www.life.hu/drlife/20170104-az-unnepek-utani-munkaundor-lekuzdese.htmlSemmi kedved dolgozni? Valójában még mindig a karácsony és a két ünnep közötti időszak körül forognak a gondolataid? Szívesen visszamennél az időben, amikor a lustálkodás, a semmittevés és a szeretteid voltak a porondon? Nem vagy egyedül, ráadásul a jelenségnek neve is van, és még kezelhető is. Dr. LifeThinkstockTökéletesnek lenni mindenáron: így győzd le a megfelelési kényszeredhttp://www.life.hu/drlife/20161221-a-megfelelesi-kenyszer-legyozese.htmlTökéletes külsejű modellek mosolyognak ránk a tökéletesen megkreált címlapokról egy olyan világban, ahol könnyen úgy érezheti az ember lánya, hogy lemarad valamiről, ha nem elég csinos, vékony, okos, szellemes, rátermett... és még sorolhatnánk. Ebben a felgyorsult, a külsőségeket előtérbe helyező világban nehéz olyan kapaszkodót találni, ami valami más értéket képvisel a külcsín és a pénz helyett. Mindez pedig melegágya annak, hogy egy jó adag megfelelési kényszerrel együtt igyekezzünk megállni a helyünket a hétköznapokban. Ám van rá megoldás. Dr. Life--Hírességek, akikről idén derült ki, hogy súlyos betegekhttp://www.life.hu/drlife/20161206-hiressegek-akikrol-iden-derult-ki-hogy-sulyos-betegek.htmlHiába szépek és gazdagok, a betegségek a legnagyobb sztárokat sem kerülik el. Most összegyűjtöttük azokat a világszerte ismert celebeket, akiknek sajnos nem sok jót hozott 2016 az egészségi állapotukat illetően. Dr. LifeOrigoA kritika, ami téged épít: így legyen egészséges önkritikád!http://www.life.hu/drlife/20161220-az-egeszseges-onkritika-ami-teged-epit.htmlNem jó, ha túl sok és az sem, ha túl kevés. Bírál, mégis hozzád tesz, és általa napról napra egyre jobbá válhatsz. Ha egészséges önkritikával rendelkezel, az azt jelenti, tisztában vagy a saját erősségeiddel és gyengeségeiddel, így még hatékonyabban juthatsz el a kitűzött célig. Mutatjuk, hogy csináld! Dr. LifeThinkstockTovább él az, aki 25 éves kor felett vállal gyereket?http://www.life.hu/drlife/20161221-hosszabb-ideig-elnek-azok-a-nok-akik-25-eves-kor-felett-szulnek.htmlÉrdekes összefüggést állapítottak meg a szülés és a magasabb életkor között a Kaliforniai Egyetem San Diegó-i Egészségügyi Iskolájában. A vizsgálat szerint azok a nők, akik 25 évesen vagy afelett szülték meg első gyermeküket, nagyobb eséllyel élték meg a 90. évüket. De mi lehet az oka? Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.