Tavaly még az utcán élt kisfiával, most milliók nézik az idős színészt: a Squid game című sorozatban tűnt fel

Forrás: AFP/Youngkyu Park -
Geoffrey Giuliano hajléktalan Squid game Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik pillanatról a másikra megváltoztatta életét a siker.

A világot hetek óta a Nyerd meg az életed (Squid Game) című dél-koreai sorozat tartja lázban. A kilenc epizódos fikciós történet szereplői gyerekjátékokat játszanak azért, hogy megnyerjék a fődíjat, a gigászi pénzösszeget. Azonban minden rossz lépésért életükkel fizetnek. A győztes élete viszont gyökeresen megváltozik, és soha többet nem kellene, hogy dolgozzon.

Úgy tűnik, a kitaláció és a valóság ezúttal találkozott, mivel a sorozat egyik szereplőjének élete fenekestül felfordult. Sikerült ugyanis kitörnie addigi kilátástalan helyzetéből. Geoffrey Giuliano tavaly még hajléktalan volt Indiában, ám most - a Netflix sikerszériájának köszönhetően - újra talpra tudott állni, sőt, szinte az egész világ megismerte a nevét - számolt be a hírről a Blikk.

Szomorú: lepukkant hajléktalanként él a Baywatch sztárjának exfelesége

Az egykori gyönyörű modell élete 180 fokos fordulatot vett. Korábbi vagyona már a múlté, ő maga pedig hajléktalanként él.

Giuliano két éve került mélypontra, amikor egyedülálló apaként 12 éves fiával Indiában rekedtek a pandémia kirobbanásakor. A férfi addigra minden munkáját elveszítette, pénze is elfogyott és olyan tragikussá vált helyzet, hogy ő maga fél évig még fürdeni és ruhát cserélni sem tudott. Ebben az időszakban banánon és mogyorón éltek, miközben koldulással próbáltak pénzhez jutni.

Végül idén januárban tudtak hazatérni thaiföldi otthonukba, amikor váratlanul felkereste őt a Nyerd meg az életed rendezője. A sorozat hihetetlen sikere miatt Giuliano egy ügynökség segítségét kérte, ugyanis azóta záporoznak felé a megkeresések, az újabb filmes ajánlatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.