Egyik pillanatról a másikra megváltoztatta életét a siker.

A világot hetek óta a Nyerd meg az életed (Squid Game) című dél-koreai sorozat tartja lázban. A kilenc epizódos fikciós történet szereplői gyerekjátékokat játszanak azért, hogy megnyerjék a fődíjat, a gigászi pénzösszeget. Azonban minden rossz lépésért életükkel fizetnek. A győztes élete viszont gyökeresen megváltozik, és soha többet nem kellene, hogy dolgozzon.

Úgy tűnik, a kitaláció és a valóság ezúttal találkozott, mivel a sorozat egyik szereplőjének élete fenekestül felfordult. Sikerült ugyanis kitörnie addigi kilátástalan helyzetéből. Geoffrey Giuliano tavaly még hajléktalan volt Indiában, ám most - a Netflix sikerszériájának köszönhetően - újra talpra tudott állni, sőt, szinte az egész világ megismerte a nevét - számolt be a hírről a Blikk.

"Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com"
Szomorú: lepukkant hajléktalanként él a Baywatch sztárjának exfelesége
Az egykori gyönyörű modell élete 180 fokos fordulatot vett. Korábbi vagyona már a múlté, ő maga pedig hajléktalanként él.

"Egy évvel ezelőtt tényleg azt hittem, éhen fogunk halni. Minden egyes nap meg kellett harcolnunk az élelemért és azért, hogy a fiam és én túléljünk. Életem legsötétebb időszaka volt, azt gondoltam, mindkettőnk számára ez lesz a vég" – mesélte a 68 éves színész.

Giuliano két éve került mélypontra, amikor egyedülálló apaként 12 éves fiával Indiában rekedtek a pandémia kirobbanásakor. A férfi addigra minden munkáját elveszítette, pénze is elfogyott és olyan tragikussá vált helyzet, hogy ő maga fél évig még fürdeni és ruhát cserélni sem tudott. Ebben az időszakban banánon és mogyorón éltek, miközben koldulással próbáltak pénzhez jutni.

Végül idén januárban tudtak hazatérni thaiföldi otthonukba, amikor váratlanul felkereste őt a Nyerd meg az életed rendezője. A sorozat hihetetlen sikere miatt Giuliano egy ügynökség segítségét kérte, ugyanis azóta záporoznak felé a megkeresések, az újabb filmes ajánlatok.