Defektes kutyák, akik sztárok lettek a TikTokon

kutya videó megható Tiktok magazin influenszer vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan egykoron a Facebook, úgy válik ma észrevétlenül, napról napra egyre több ember életének részévé a TikTok. Még az alkalmazás legnagyobb kritikusai is beadják a derekukat, hiszen senki sem szereti magát kívülállónak érezni. Ma pedig szinte minden lényeges ezen a platformon történik.

A TikTok népszerű tartalomgyártói és sztárjai között nem csak embereket találunk. Amennyire hasítanak az interneten a macskás videók, olyannyira népszerűek a kisállatokról szóló anyagok ezen az oldalon is. Ma már létező fogalommá vált például a kutya influenszer kifejezés, nem csoda, hiszen megannyi cuki háziállatot követhetünk figyelemmel.

Köztük van néhány, akik nem vagány megjelenésükkel vagy divatos kiegészítőik miatt, hanem megható történeteik miatt lettek népszerűek. Ők a TikTok defektes sztárjai, akik nemcsak mosolyt csalnak az arcunkra, hanem saját történeteikkel inspirálnak minket. Megtanulhatjuk tőlük, hogy milyen kevés is elég a boldogsághoz.

Jack Jack the Collie

Dupla Jack egy 14 éves Border Collie, akinek 143 ezer követője és 3,6 millió lájkja van. Elsőre biztosan döbbenetes lehet, hogyan tud egy kutya ekkora népszerűségre szert tenni, azonban elég megnézni tőle pár videót és máris megértitek a siker kulcsát. Jack Jack ugyanis egy végtelenül cuki szőrmók, akinek félig kinyújtott nyelvét imádják a rajongók.

@jackjackthecollie

Reply to @toothlessthepuppy he blep ##jackjackthecollie##bordercolliesoftiktok##fyp##dogsofttiktok##StartUpShowUp##foryoupage

♬ original sound - The Edge

Nessie McNubbins

A félig csivava, félig kenguruként jellemzett Nessie-t gazdái 2018-ban vitték haza a menhelyről. A kiskutya elvesztette ugyan mellső lábait, vidámságát és játékos kedvét viszont megőrizte. Nessie Texasban él és a TikTokon 3,1 millió követővel, valamint 43,8 millió lájkkal rendelkezik. Nem semmi teljesítmény.

@nessiemcnubbins

she's ##enough##2leggeddog##beautifulnotbroken##amazingali##love##fyp

♬ You Are Enough - Sleeping At Last

Life with Pierogi

Pierogi is a mentett kutyák táborát erősíti, és azon szerencsés kevesek közé tartozik, akik szerető otthonra leltek. Két hátsó lába lebénult, ő azonban kis kerekesszékével tovább rója a kilométereket. Erejéből és elszántságából, kiskutyához mérten is hatalmas bátorságából még az emberek is erőt tudnak meríteni. A kis mopszot 43 ezren követik és kicsivel több, mint 1 millió lájkot hoztak eddig a videói.

@lifewithpierogi

What’s my name?! ##lifewithpierogi##pug##california##dmv

♬ Break My Stride - Chateau Pop

Owen the Griff

Owen, akárcsak Jack Jack, sokat megélt kutya, hiszen már a 14. életévét tapossa. A gazdái által csak alpakka-csirke hibridként jellemzett kiskutya valójában egy brüsszeli griffon, aki tény és való, lehet akár egy kutyatestbe zárt szárnyas is. Legalábbis különleges ugatása alapján nehéz ezt megkérdőjelezni. A kis BokBokot 68 ezren követik és majdnem egymillióan lájkolták eddig.

@owenthegriff

##owenbokbok##brusselsgriffon

♬ original sound - owenthegriff

TurboRoo

Akárcsak Nessie-nek, TurboRoo-nak is csupán két lábbal kell boldogulnia az életben. A kis csivava mellső lábak nélkül született, a közlekedéshez pedig kapott gazdáitól egy speciális kerekes eszközt. Turbo így pedig megállíthatatlanul szalad, és minden videójával azt bizonyítja, hogy semmilyen fogyatékosság nem tudja megtörni a lelket, megakadályozni, hogy bol-dog-ok legyünk, ha élni vágyunk. 1,6 millió követő és 57,3 millió lájk igazolja ezt.

@turboroo

What kind of a pet do you have? ##DogsRule

♬ The Doggy Anthem by Brandon Zingale 1dude2doodles - Brandon Zingale

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.