Korda György lerázta a menedzsert, akivel befuthatott volna Amerikában

YouTube -
Korda György Balázs Klári Amerika karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő részletet árult el karrierje elejéről a népszerű énekes.

A 82 éves táncdalénekes több, mint hat évtizede van a pályán és ma is aktívan koncertezik szerte az országban. Idősek és fiatalok egyaránt rajongják a zenéjét, mindig mosolygós kisugárzását. Kordára azonban sokkal nagyobb karrier is várhatott volna. Az énekes a Duna Család-barát című műsorában árult el egy nagy titkot pályája kezdetéről.

„A Budapest Körszállóban énekeltem, ami akkoriban neves éjszakai szórakozóhely volt. Egyik este a pincér átadott egy névjegyet, amelyet egy amerikai úr küldött, hogy beszélni szeretne velem, ám én leráztam.

Korda György YouTube

Évekkel később, a '70-es évek elején eljutottam az Amerikai Egyesült Államokba, ahol éppen akkor ért véget a híres Ed Sullivan Show. Aki itt fellépett, világhírű lett, Elvis Presley és a Beatles is szerepelt benne. Mikor hazajöttem, kezembe került ez a bizonyos névjegy, amelyet megnéztem és láttam, hogy az Ed Sullivan Show menedzserétől volt" – mesélte Korda György.

Az Ed Sullivan Show az egyik leghosszabb ideig sugárzott varietéműsor: 23 év alatt több mint 1000 adás készült belőle 1948 és 1971 között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.