Cumival a szájában szoptat Mazsi: Berki Krisztián újabb intim pillanatot osztott meg a rajongókkal

cumi fotó szoptatás csecsemő Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián rendhagyó képet posztolt Instagram-oldalára. A fotón felesége, Mazsi látható, amint cumival a szájában szoptat és közben angolul tanítja Natit. 

Berki Emma Katarina nem a szokványos módon jött a világra. Ahogy mi is megírtuk, a Berki házaspár élőben közvetítette Mazsi vajúdását és a szülést is, ami többekben komoly indulatokat váltott ki. Szerencsére a kisbaba és anyukája jól vannak, már otthon töltik a hétköznapokat.

Most Berki Krisztián révén újabb betekintést nyerhettünk a család mindennapjaiba, a tévés ugyanis egy intim fotót osztott meg Instagram-oldalán. Mazsi épp szoptatja a kis Emmát, miközben a szájából cumi lóg és közben angolra tanítja Natit. A fotóhoz Krisztián ennyit írt:

A fotó újfent megosztotta a rajongókat. Volt, aki szerint a szoptatás közben kimondottan csak az újszülöttre kellene koncentrálni, de a követők többsége szerint a kép pontosan megfogalmazza a mamilétet, azaz azt az állapotot, hogy egy nő egyszerre több dolgot is csinál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.