Berki Krisztián rendhagyó képet posztolt Instagram-oldalára. A fotón felesége, Mazsi látható, amint cumival a szájában szoptat és közben angolul tanítja Natit. 

Berki Emma Katarina nem a szokványos módon jött a világra. Ahogy mi is megírtuk, a Berki házaspár élőben közvetítette Mazsi vajúdását és a szülést is, ami többekben komoly indulatokat váltott ki. Szerencsére a kisbaba és anyukája jól vannak, már otthon töltik a hétköznapokat.

Most Berki Krisztián révén újabb betekintést nyerhettünk a család mindennapjaiba, a tévés ugyanis egy intim fotót osztott meg Instagram-oldalán. Mazsi épp szoptatja a kis Emmát, miközben a szájából cumi lóg és közben angolra tanítja Natit. A fotóhoz Krisztián ennyit írt:

Angoloznak a csajok..... Natikám tanulja, Katerina pedig szinte magába szívja a tudást ❤️ Hihetetlen, de Szerelmemnek cumival a szájában is hibátlan az angol kiejtése. Anyukák, mielőtt bárki is megkérdezné Berki Emma Katerina esetében mi az igény szerinti (szoptatást) etetést választottuk "

A fotó újfent megosztotta a rajongókat. Volt, aki szerint a szoptatás közben kimondottan csak az újszülöttre kellene koncentrálni, de a követők többsége szerint a kép pontosan megfogalmazza a mamilétet, azaz azt az állapotot, hogy egy nő egyszerre több dolgot is csinál.