Bámulatosan festett a Dancing with the Stars fináléján Lékai-Kiss Ramóna: fotó

Lékai-Kiss Ramóna Dancing with the Stars Lékai-Kiss Ramóna ruhája ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Dancing with the Stars idei évadának utolsó adása. A fináléban ma kiderül, ki nyeri meg a hetek óta tartó versenyt. Lékai-Kiss Ramóna az alkalomhoz méltóan csodálatos ruhakölteményt visel, amit meg is mutatunk nektek. 

Ez a szett ezúttal a kommantelőket is elvarázsolta: "Az eddigi legszebb ruhád ebben a műsorban" - olvasható az Instagramon. "Nagyon csini vagy ebben a ruciban, és annyira gyönyörű szép" - írta egy másik kommentelő.

Ramóna ruháját egyébként eddig minden adás után véleményezték a kommentelők. Hollywoodi ruhakölteményét például ITT láthatod, az Emlékek éjszakáján pedig EZT viselte. A legmegosztóbb talán az első adásban viselt szettje volt, akkor bőven kapott negatív kritikát is: "Annyira gyönyörű nő vagy, Rami, és az alakod is káprázatos, de a stylist-odnak üzenném, hogy a kevesebb néha igenis több" - írta akkor egy követője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.