"Nincs helyem most ott" - 40 év után lezárul egy korszak Nyertes Zsuzsa számára

Forrás: TV2 -
Vidám Színpad Böröndi Tamás Götz Anna Nyertes Zsuzsa Straub Dezső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben futótűzként terjedt a hír, hogy nem hosszabbította meg a Vidám Színpad az egyik oszlopos tagja, Straub Dezső szerződését. A színész így jövőre már nem lesz látható a színházban, akárcsak Nyertes Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa negyven év után ugyanis nem kapott szerepet a Vidám Színpadon, és régebbi előadásai is mind lekerülnek a műsorról. A népszerű szórakoztató színház így két kedvelt színészétől is megválik, ám Zsuzsa mégis szerencsésnek mondhatja magát, hiszen máshol tudja folytatni a munkát:

"Darabszerződéses voltam, azok, amikben játszottam, nem mennek tovább. Ebből kifolyólag nincs helyem most ott. Aki nagyon nagy bajban van, az a Dezső, mert ő az életét tette fel a Vidám Színpadra és ő csak ott játszott" - utalt vissza a színésznő a Mokkában a színház egykori művészeti vezetőjére, Straub Dezsőre.

Forrás: TV2

A héten lesz egy éve, hogy a koronavírus okozta szövődményekben életét vesztette Böröndi Tamás színész, a Vidám Színpad igazgatója. A teátrum körül azóta nem csitulnak a kedélyek, hogy Böröndi felesége, a szintén színész Götz Anna átvette a vezetői szerepet. Zsuzsa a TV2 reggeli műsorában felidézte, mit élt át tavaly ilyenkor.

Az újságok tavaly azt írták, hogy megromlott a két színésznő kapcsolata. Zsuzsa most elmondta, hogy sosem voltak nagy barátok, inkább csak kolléganők, akiket Tamás kötött össze. Habár sokáig nem beszéltek egymással, Anna a napokban levelet írt Zsuzsának, aki a könnyeivel küzdve idézte fel a megható sorokat a Mokkában:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.