Ahogy eddig minden évben, a People magazin idén is kihirdette, hogy ki a világ legszexibb élő pasija. 2021-ben ezt a megtisztelő titulust Paul Rudd kapta. Összegyűjtöttük a kezdetektől a legszexibb pasikat, hogyan néztek ki akkor, amikor megkapták a titulust, és hogy néznek ki ma.

A díjazottak között gyakori jelenség, hogy hitetlenül állnak az elismeréshez, Paul Rudd például még mindig nem érti, hogy eshetett rá a választás. Hitetlenkedve kapta a hírt és ki is fejtette azzal kapcsolatban a véleményét, hogy az önkritikájával figyelembe véve szerinte ironikus, hogy ő lett a legszexibb férfi.

Az év legsármosabb férfiját a People magazin 1985 óta minden egyes évben megválasztja. Most összegyűjtöttük az eddigi díjazottakat, és megmutatjuk, hogy néztek ki akkor, amikor megkapták az elismerést, és hogy néznek ki napjainkban.

A galéria megtekintéséért kattints a képre!

Richard Gere 1993-ban, amikor a People magazin az év legszexibb férfijának választotta, és mostForrás: Getty Images/WireImage/Kmazur - Getty Images via AFP/Dimitrios Kambouris