"Óriási fordulatok vannak benne": Stohl András elárult pár kulisszatitkot A nagy Ő forgatásáról

videó Stohl András dráma Tóth Dávid kulisszatitkok féltékenység A Nagy Ő cicaharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 5-től minden tévénéző végigkövetheti, ahogy Tóth Dávid A Nagy Ő-ben megtalálja a párját. A műsorvezető Stohl András lesz, aki a Mokkában elárult pár kulisszatitkot a show forgatásáról.

Manapság nem könnyű a párkeresés, így többek szerint Tóth Dávid igazán szerencsés, hiszen tálcán nyújtanak neki 21 hölgyet A nagy Ő című műsorban, neki csak választania kell közülük. A műsorvezető, Stohl András azonban épp arról beszélt a TV2 Mokka műsorában, hogy ez a műsor más lesz, mint amire a néző számít. Érzelmileg nagyon nehéz és megosztó lesz: érdekes lesz látni, ahogy méregetik egymást a résztvevők, beindulnak a botrányok és a cicaharc.

- mesélte András, aki végig Dávid tanácsadója volt a műsorban. Véleménye szerint Dávidnak nehéz dolga lesz, már csak azért is, hisz nem könnyű valakinek szemtől szembe megmondani, hogy nem szeretne vele tovább ismerkedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.