Az ország egyik legismertebb televíziós házaspárjának, Marsi Anikó és Palik László közel két évtizeden át tartó kapcsolata véget ért. A hír mindenkit meglepett, hiszen senki sem tudta, mi is zajlik a háttérben.

Még nyáron robbant a szétválásukról szóló hír, amit aztán újabb bejelentés követett. A TV2 híradósára ugyanis rátalált a szerelem. Marsi Anikó most mutatkozott először együtt a címlapokon új szerelmével, akivel harmonikus a kapcsolata, és már a gyerekei is elfogadták az új férfit anyukájuk életében.

Egy házasság (...) nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre.

"Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra... Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel." – kezdte fejtegetni az okokat Anikó.

Marsi Anikó és Palik László 18 éven át alkottak egy párt, ebből 16-ot éltek le együtt házastársakként.

Nem tudta, mikor lesz a szíve újra nyitott egy új kapcsolatraForrás: TV2

"Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra" – folytatta a tévés.

Az, hogy az ember hirtelen megszeret valakit, nem tudatos döntés. Az csak úgy jön, akár akarod, akár nem. Ha bármi is óvatosságra intett, akkor az az volt, hogy úgy éreztem, a fiaimon kívül képtelen vagyok már bárki máshoz alkalmazkodni.

Arra a kérdésre, hogy mit szeret igazán új párjában, Gyarmati Gáborban, Anikó egyértelmű választ adott: "Mindent. A másiknak a lényét, úgy, ahogy van. Én speciel imádom, ahogy Gábor a gyerekeimhez szól. Nagyon tetszik a köztük levő viszony"

– zárta Anikó a HOT!-nak adott válaszát.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!